Cursus Vrouwen Samen: ‘Voor ’t zelfde geld’

  •   keer gelezen

UDEN | Vrouwen Samen start vanaf 1 oktober in wijkgebouw de Nieuwe Pit in Uden met de cursus ‘Voor ’t zelfde geld’. Dit is een cursus voor vrouwen die hun administratie op orde willen brengen en houden. Door lessen te volgen over verschillende onderwerpen krijg je een goed overzicht van je financiën en alles wat daar mee samenhangt. 

De cursus heeft als doel deelnemers bepaalde vaardigheden te leren die zij nodig hebben om te voorkomen dat zij in de schulden raken of om ervoor te zorgen dat zij uit de schulden komen. De eigen situatie van de deelnemers vormt altijd het uitgangspunt. Je komt in een groep vrouwen die elkaar helpen en ook van elkaar willen leren. Je krijgt een map met mooi lesmateriaal in begrijpelijke taal. De cursus is geschikt voor zowel deelnemers met een Nederlandse achtergrond als voor deelnemers met een anderstalige achtergrond. De verschillende onderwerpen zijn gericht op: ordenen, overzicht krijgen en houden, inzicht en keuzes maken. Denk bijvoorbeeld aan geld en kinderen, Internetbankieren, slim boodschappen doen, verzekeringen en woonlasten.

Aanmelden
De cursus is bijna gratis, dankzij de subsidie van het Uden Fonds. De kosten zijn 1 euro per les. Aanmelden kan bij Ans van den Broek, via 06 23 55 22 79 of VrouwenSamen@gmail.com. De cursus vindt wekelijks plaats op maandagavond of donderdagavond, van 19.30 tot 21.30 uur met een korte pauze.

Meer berichten