Jaarlijkse clubkampioenschappen bij atletiekvereniging De Keien

  •   keer gelezen

UDEN | Afgelopen zaterdag organiseerde atletiekvereniging de Keien de jaarlijkse clubkampioenschappen, waar de junioren, senioren, masters en pupillen allemaal aan mee konden doen. In tegenstelling tot vorig jaar, kon er dit jaar weer veel publiek bij zijn nu de corona cijfers een stuk zijn gedaald. De onderdelen voor de junioren, senioren en masters dit jaar waren 100m, 800m, verspringen en speerwerpen en de pupillen hadden 60m, 60m horden, hoog, ver, vortexwerpen en de duurloop.

Door het aantal inschrijvingen werden de pupillen dit jaar verdeeld over drie teams: team blauw, rood en groen. De teams hebben een prachtige strijd gevoerd met hoogspringen, hardlopen en horden. Er zijn mooie prestaties neergezet en de podiumplekken staan trots tussen de nieuwe beachvlaggen van de Keien.

De junioren en senioren
Ook bij de junioren en senioren waren dit jaar goede prestaties neergezet. Bij de senioren mannen nam Ingmar van der Geest het goud mee naar huis, en bij de vrouwen werd Esther van den Eijnde de clubkampioen. Ook bij de junioren deden ze het goed. We zagen Daan Spanjers, de Nederlands kampioen hinkstapspringen U-18, in actie bij het verspringen. Hij nam later het goud mee naar huis bij de junioren B.

De senioren ploeg in het zonnetje
Om de dag helemaal compleet te maken, heeft het bestuur van de Keien de senioren ploeg in het zonnetje gezet vanwege de promotie. De dames en heren ploegen waren allebei gepromoveerd en dat verdiende wel een klein cadeautje. Ieder lid van de ploeg kreeg een prachtige boeket bloemen mee naar huis als bedankje voor hun prachtige prestaties eerder dit jaar.

Meer berichten