<p>De vrijwilligers voeren reparaties uit aan kleding, apparaten en andere voorwerpen.</p>

De vrijwilligers voeren reparaties uit aan kleding, apparaten en andere voorwerpen.

ZCZ Repareert Zeeland biedt diensten weer aan

  •   keer gelezen

ZEELAND | ZCZ REpareert in Zeeland gaat op donderdag 30 september weer van start. Nu de coronapandemie minder heftig is geworden is het verantwoord om weer aan de slag te gaan. ZCZ REpareert is een activiteit van de Zorgcoöperatie Zeeland.

Op 30 september staan van 14.00 uur tot 16.00 uur de vrijwilligers van ZCZ REpareert weer paraat in gemeenschapshuis De Garf aan de Kerkstraat in Zeeland om alle soorten reparaties aan kleding, apparaten en andere voorwerpen uit te voeren. Dit gebeurt wel met enkele praktische aanpassingen en maatregelen in verband met de coronaregels. Zo mogen bezoekers mogen niet in de reparatieruimte te komen. In de reparatieruimte wordt tussen de werkplekken voor de vrijwilligers een afstand van 1,5 meter aangehouden. In de foyer komt een plek waar de bezoekers kunnen verblijven tijdens het wachten op hun te repareren spullen. Vrijwilligers en bezoekers dienen op een formulier hun naam en telefoonnummer te melden.

ZCZ REpareert is een aantal jaren geleden van start gegaan. Tot aan het uitbreken van de coronacrisis werden iedere laatste donderdag van de maand mensen geholpen. De werkzaamheden worden gratis uitgevoerd, maar een gift als ondersteuning is welkom. De vrijwilligers zijn ook inzetbaar voor kleine klussen aan huis. Die kunnen gemeld worden tijdens de openstelling van ZCZ Repareert.

Meer berichten