Joey Schuurmans, aanvaller van Margriet. (Foto: Leon Voskamp)

3C: Margriet, Schijndel, Avanti’31 en Nooit Gedacht gaan voor tweede winst

Voetbal 221 keer gelezen

Voor vier van de vijf ploegen uit ons verspreidingsgebied was het een succesvol openingsweekend in de derde klasse C. Alleen FC Schadewijk kwam niet tot winst. Lukt het de Ossenaren zondag om op eigen veld BMC te verslaan?

Margriet kende in de eerste helft geen enkele moeite met DSC. Door goals van Jeffrey van Vlijmen, Rob van de Ven en Jordy Spooren stond het met rust al 3-0. De tweede helft was minder qua niveau. DSC kwam op 3-1, waarna Lars van de Kamp de eindstand op 4-1 bepaalde. Zondag reist Margriet af naar Den Dungen. Die ploeg opende met een 1-0 nederlaag bij Avanti’31. De Schijndelaren gaan op bezoek bij DVG voor zes uit twee.

Nooit Gedacht
“Onze missie is volbracht, maar we hadden het eerder uit moeten spelen”, aldus Nooit Gedacht- trainer Henry van der Linden na de 0-2 winst op Alem. Zondag komt ODC naar Geffen. “Een mooie, grote club uit Boxtel”, beschrijft Van der Linden de tegenstander. Kansen op een nieuwe overwinning zijn er zeker voor de Geffense formatie.

Schijndel
Schijndel begon uitstekend met een 1-3 winst op ODC. Toch was trainer Henry van Alebeek niet helemaal tevreden. “Ik vind dat we ondermaats hebben gespeeld. Misschien was het de spanning, maar er stonden jongens angstig te voetballen. Met de winst ben ik tevreden, maar qua spel was het zeker nog niet wat we voor ogen hebben.” Drie punten tellen echter en die heeft Schijndel. Maar nog mooier zou zijn als er zondag ook wordt gewonnen van het sterk geachte Zwaluw VFC.

Schijndel won van ODC. (Foto: Cees van Raaij)