Op zoek naar (ander) werk:kom naar Walk&Talk in de bieb

  •   keer gelezen

UDEN | Bibliotheek Uden organiseert op elke eerste donderdag van de maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk: Walk&Talk. Op donderdag 7 oktober vindt de volgende Walk&Talk plaats. De gastspreker van deze bijeenkomst is Anja van Bladel van Oog voor Talent.

Anja van Bladel geeft aan: “Waar ik in geloof is dat iedereen een talent heeft. Iedereen kan iets wat een ander niet kan. Door dicht bij jezelf te blijven en bij je talent word je de beste versie van jezelf.” Deze Walk & Talk ga je zoek naar jouw talent, maak je een CV dat je op een presenteerblaadje aanreikt aan een bedrijf en ga je goochelen met woorden.

De maandelijkse Walk&Talk zorgt voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ziet het zoeken naar werk er voor iedereen anders uit. De bijeenkomst start om 09.30 en duurt tot 11.00 uur in de bieb en is gratis te bezoeken. In verband met de coronamaatregelen is het belangrijk om jezelf vooraf aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar Gabri Raaijmakers: ugr@nobb.nl of via de website www.nobb.nl bij de activiteiten.

Meer berichten