<p>Het bestuur van de kwis: Sandra, Jeanne, Jeroen, Jeannine, Guido, Ruben, Henri en Tom. (foto: Joyce van der Velden)</p>

Het bestuur van de kwis: Sandra, Jeanne, Jeroen, Jeannine, Guido, Ruben, Henri en Tom. (foto: Joyce van der Velden)

Scoor de eerste Ujese Kwis hints tijdens de inschrijfmiddag

  •   keer gelezen

UDEN | Dit jaar gaat ‘ie wél door: de populaire Ujese Kwis. Na een jaar afwezigheid door corona, kunnen Udenaren zich dit jaar weer opmaken voor een avondje hersens kraken. Aankomende zondag kun je je tussen 16.00 en 18.00 uur inschrijven tijdens de inschrijfmiddag bij Ons Caffeej.

Alleen teams die zich opgeven tijdens de inschrijfmiddag kunnen een joker bemachtigen, waarmee je extra punten kunt verdienen. Later inschrijven via internet is mogelijk, maar dan krijg je dus geen joker. “Én misschien worden er tijdens de inschrijving wel hints en aanwijzingen weggegeven”, zegt voorzitter Sandra Tibosch geheimzinnig. Net als in 2019 is de quiz gericht op grote én kleine teams, waardoor de quiz ook voor de minder grote groepen te behappen is. “Het 8-koppige bestuur, met dit jaar drie nieuwe bestuursleden, heeft haar best gedaan om er weer een verrassende kwis van te maken, zoals ieder jaar. Mijn tip is om oren en ogen goed open te houden. Zo zou je bijvoorbeeld het logo van de Ujese Kwis zomaar ergens tegen kunnen komen. Maar hou ook zeker onze Facebookpagina en nieuwe website in de gaten. Ook zijn er weer hele leuke interactieve opdrachten. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen.”

Feestmiddag
Op zondagmiddag 23 januari vindt tussen 14.30 en 20.00 uur de uitslag en prijsuitreiking van de Ujese Kwis plaats in Theater Markant. “Een middag om gezellig bij te buurten, onder het genot van een drankje en leuke muziek. Ook geven we in de zaal uitleg over de vragen die voorbij komen in de kwis.”

Meer berichten