BAM Zuid-Nederland hoofdaannemer verbouwing gemeentehuis

  •   keer gelezen

UDEN | Burgemeester Henk Hellegers en burgemeester Marnix Bakermans hebben gisteren samen met beide colleges ingestemd met het verlenen van de opdracht tot verbouw van het huidige gemeentehuis in Uden aan hoofdaannemer BAM Zuid-Nederland uit Eindhoven. Nu de aannemingsovereenkomst binnen budget getekend is, is de verbouwing vandaag daadwerkelijk van start gegaan.

Op 6 juli stemde de Stuurgroep Herindeling voor de gemeente Maashorst al in het werk te gunnen aan aannemingsbedrijf BAM Zuid-Nederland. De afgelopen periode werd gebruikt om van een voorlopig ontwerp te komen tot het definitief ontwerp ter voorbereiding van de verbouwing. Oorspronkelijk was de ondertekening van de overeenkomst voorzien voor medio september. Ondanks deze vertraging blijft eind september 2022 de verwachte opleverdatum van de totale verbouwing van het gemeentehuis. De verbouwing van de gemeentewerf in Uden zal eind januari 2022 gereed zijn.

De haalbaarheid van de opleverdatum van het gemeentehuis is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van (bouw)materialen. Iets waar momenteel de gehele bouwwereld last van heeft. Dit zal de komende maanden duidelijk worden.

Meer berichten