Afbeelding

PLUS mag supermarkt Uden-Zuid bouwen

Zakelijk 56 keer gelezen
UDEN - Na een uitgebreide selectieprocedure is gekozen voor PLUS als supermarkt voor de nieuw te ontwikkelen locatie in Uden-Zuid.

[image=302741]

De nieuwe supermarkt komt in het hart van de wijk. Het wordt solitair gebouwd, vrij in het park met een moderne, transparante en groene uitstraling. Samen met de vele parkeerplaatsen en het ruim aanwezige daglicht zorgt dit voor een prettige winkelomgeving. Carl Smeets, directeur van BPD: ”Als gebiedsontwikkelaar zijn we er, denken we, in samenwerking met Rialto en de gemeente in geslaagd een ontmoetingspunt te creëren voor mensen in de omgeving. Bij de supermarkt is ruimte voor horeca, waardoor mensen er een kopje koffie kunnen drinken op het terras nabij het water. De plek moet het hart worden van Uden-Zuid.”

Vertrouwd gezicht
PLUS ondernemer Wim Eijkemans, die al een supermarkt in Uden heeft, is de beoogde ondernemer van de nieuwe winkel. Wim Eijkemans: “Begin 2007 hebben we de PLUS aan de Botermarkt overgenomen. In de afgelopen jaren is het aantal klanten verdubbeld, de kans om een nieuwe winkel met voldoende parkeergelegenheid in een prachtige wijk te openen zien wij dan ook als een droom die uitkomt”
Luuk Lantinga, directeur PLUS Vastgoed : “Het aantrekken van nieuwe, goede vestigingspunten is altijd een uitdaging in onze markt. Ik ben er dan ook trots op dat wij deze locatie aan ons kunnen verbinden. Het wordt een mooie toevoeging aan ons winkelportfolio.”

Volgende fase
De heer Peerenboom, Wethouder van de Gemeente Uden: “Uden-Zuid is een prachtige wijk waar de laatste jaren veel ontwikkeld is. Een supermarkt past dan ook in de volgende fase. Wij hebben er alle vertrouwen in dat met deze invulling gehoor wordt geven aan de wens van veel inwoners van Uden-Zuid.”
De nieuwe supermarkt opent medio 2016 haar deuren.

Neem hier alvast een kijkje in de nieuwe supermarkt zoals die in Uden zuid komt
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant