<p>Knuvers Schoen & Voetcentrum blijft uitbreiden.</p>

Knuvers Schoen & Voetcentrum blijft uitbreiden.

(Foto: Ad van de Graaf)

Knuvers zet collectie Van Es Shoes & Bags voort: ‘We worden wel eens het Van Tilburg op schoen- en voetengebied genoemd’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Knuvers Schoen & Voetcentrum op De Bunders in Veghel is flink aan het verbouwen en deze verbouwing is zo goed als klaar. Ze hebben er ongeveer 180m2 aan winkeloppervlak bij gekregen en er komen twee podotherapie en twee medisch pedicure ruimtes bij. “Een groot gedeelte van de extra winkelruimte gaan we gebruiken om de collectie schoenen, lederwaren en koffers van Van Es Shoes & Bags voort te zetten.”

Geheel tegen de tendens in hebben ze bij Knuvers Schoen & Voetcentrum besloten om het pand flink uit te breiden. Guido Knuvers, eigenaar van de winkel aan de Bunders, legt uit: “We hebben het pand van Dierenkliniek De Bunders in gebruik genomen. Het overgrote deel daarvan gaan we gebruiken voor tassen, lederwaren en koffers van de vertrouwde tassenmerken van Van Es zoals: DSTRCT, MyLady, Czanne, Arpello, Suri Frey en vanaf het voorjaar van 2022 Tamaris. De koffers, trolleys en reis- en businesstassen zijn van onder andere Travelite, CarryOn en Cruiser.” De schoenenmerken die bij zowel Van Es als Knuvers verkrijgbaar waren, worden ruimer ingericht. Het assortiment wordt ook vergroot. Knuvers vervolgt: “De afdeling met loophulpmiddelen wordt verder uitgebreid met allerlei bandages, krukken, stokken en rollators.” De zorgafdelingen van Knuvers Schoen & Voetcentrum, zoals podotherapie en medisch pedicure, worden in een nieuw jasje gestoken en ondergebracht in het nieuwe gedeelte. “Er komen extra ruimtes bij en dat is hard nodig. We zitten elke dag vol.”

‘Logische stap’
Het is niet toevallig dat Knuvers de collectie van Van Es voortzet. Al jaren werken beide Veghelse ondernemers samen. “Het is een logische stap. Stephan belde me voordat het in de Stadskrant Veghel stond. Toen hebben we snel geschakeld en inmiddels is er al verschillende keren samen overlegd. De klanten van Stephan en Anneke kunnen bij ons terecht voor hun vertrouwde merken. Daar hebben we een speciale hoek voor ingericht”, vertelt Knuvers.
De verbouwing van het gebouw gaat in fases, zodat ze niet dicht hoeven. In zijn totaliteit komt Knuvers Schoen & Voetcentrum uit op 1200m2. Tel daar de 75 parkeerplekken voor de deur, waar gratis geparkeerd kan worden, bij op en je hebt het over een droomlocatie. “Wij leveren vak- en maatwerk. In de regio is er niemand zoals wij. Dat kan alleen omdat we hier zoveel ruimte hebben”, stelt Guido. “In 1984 zijn we begonnen met schoenreparaties, pedicure en steunzolen. Dat hebben we op een gegeven moment uitgebreid met orthopedie en podotherapie. Ik heb nu vijftien personen in dienst, maar waarschijnlijk worden dat er meer.”

Compliment
Knuvers is dus klaar voor de toekomst. “Van een eenvoudige slipper tot luxe bergschoen. Je vindt bij ons de juiste schoen. We worden wel eens het Van Tilburg op schoen- en voetengebied genoemd. Een mooi compliment”, lacht Guido.

Een bezoekje aan Knuvers Schoen & Voetcentrum op De Bunders is geheel vrijblijvend. Meer informatie is te vinden op: www.knuversschoenen.nl. Men kan Knuvers ook volgen op Facebook en Instagram.

Meer berichten