Spierbundel Scar zoekt een leuke baas

  •   keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Scar. Scar is een knappe en soms wat lompe Bully XL reu geboren op 18 april 2018. Het is een echte spierbundel en zoekt een baasje die ervaring heeft met het ras.

Scar is een lieve kerel maar hij heeft wel een duidelijke baas nodig, anders neemt hij de leiding over. Hij gaat graag mee wandelen en loopt over het algemeen netjes mee, maar als hij ergens naar toe wil, dan kan hij wel laten zien hoe sterk hij kan zijn. Scar kan niet met andere honden, katten of kleine kinderen. Heb jij interesse? Stuur dan snel een mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar vrijwilligers; extra handen voor de verzorging van al de dieren die zo hard hulp nodig hebben. Ze zoeken vrijwilligers voor het schoonmaken van de verblijven van de dieren, dagelijks van 08.30 tot 12.30 uur, socialiseren van onze angsthaasjes, pleeggezinnen voor kittens met en zonder moeder of voor de angsthaasjes en vrijwilligers voor de dierenambulance. Maar ook klusjesmannen zijn van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op via 0413 26 05 46 of admin@hokazo.nl.

Meer berichten