<p>Ernest de Groot van Waterschap Aa en Maas, Carly Jansen van Mooiland, wethouder Rien Wijdeven, Harry Windm&uuml;ller van BrabantWonen en Rob Dekker van JOOST.</p>

Ernest de Groot van Waterschap Aa en Maas, Carly Jansen van Mooiland, wethouder Rien Wijdeven, Harry Windmüller van BrabantWonen en Rob Dekker van JOOST.

Duurzaamheidsakkoord 2022-2026 Bernheze ondertekend

  •   keer gelezen

In 2050 wil de gemeente Bernheze energieneutraal zijn en duurzame wijken hebben. De afgelopen maanden hebben de gemeente Bernheze, woningcorporaties BrabantWonen, JOOST en Mooiland en Waterschap Aa en Maas gewerkt aan het Duurzaamheidsakkoord 2022-2026. In het akkoord geven ze aan welke stappen ze samen zetten naar een duurzame en groene toekomst in Bernheze. 

Woensdag 20 oktober werd het document officieel ondertekend door de bestuurders van alle partijen. Met als eerste gezamenlijke activiteit in het kader van biodiversiteit het plaatsen van een insectenhotel aan de Oude Torenweg in Nistelrode. Wethouder Rien Wijdeven: “Het is geweldig dat we met deze partners samen in actie komen en kennis met elkaar delen om onze energiedoelen in de gemeente Bernheze te kunnen behalen.”

Meer berichten