Afbeelding

Knuffelkont Tobias zoekt een rustig huisje

Human Interest 367 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is Tobias. Tobias is een lieve kater van 2 jaar oud. Een grote knuffelkont, maar wel met een flink randje. Tobias heeft namelijk last van spelagressie.

Hij is waarschijnlijk veel te vroeg bij zijn moeder weggehaald, waardoor hij een belangrijk deel van zijn opvoeding heeft gemist. Tobias moet zijn energie op een positieve manier kwijt kunnen en hij moet leren dat handen en voeten geen speelattributen zijn.

Tobias is al een stuk rustiger geworden nu hij door zijn soortgenootjes gecorrigeerd wordt. We zoeken voor hem een rustig thuis zonder kleine kinderen of andere dieren, met een volledig veilig afgemaakte tuin of ruime kattenren. Interesse? Neem dan contact op met Hokazo (0413-260546 of admin@hokazo.nl).

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt klussers die hun pand willen onderhouden en elk voorkomende klus kunnen verhelpen, in de omgeving van dieren. Denk daarbij aan kranen en deuren repareren, ophangen van plankjes, schilderwerk, en schoonmaken van dakgoten enzovoorts. Hokazo zoekt mensen die op regelmatige basis komen klussen bijvoorbeeld eens per week, de dag kan je zelf bepalen. Heb je zin en tijd om te helpen? Mail dan naar admin@hokazo.nl, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant