Hüseyin Dogan scoorde namens TOP Oss.

Matig TOP Oss komt goed weg met een punt en blijft hekkensluiter nipt voor

Voetbal 165 keer gelezen

EINDHOVEN | De goal van Rick Stuy van den Herik vlak voor tijd was belangrijk voor TOP Oss. De Ossenaren kwamen op bezoek bij Jong PSV op 2-2 en pakten daarmee een zeer welkom punt. Bij een nederlaag was de ploeg van trainer Marcel van der Sloot (die opnieuw de zieke Bob Peeters verving) namelijk hekkensluiter geworden in de Keuken Kampioen Divisie.

Het seizoen begon nog zo mooi voor TOP Oss met aardige resultaten en leuk voetbal. Daarna volgde een dip en aan die dramatische periode is nog steeds geen einde gekomen. In Eindhoven kwamen de Ossenaren door een kopgoal van Hüseyin Dogan uit een corner nog wel op voorsprong. Lang kon TOP Oss niet genieten van de 0-1. Tien minuten na rust tekende Mathijs Tielemans na geklungel in de Osse defensie voor de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg op voorsprong. Johan Bakayoko dolde zijn directe tegenstander en schoot hard raak. Doelman Norbert Alblas -terug in de basis- had geen antwoord. De late goal van Rick Stuy van den Herik leverde de 2-2 eindstand op, maar daar kwam TOP Oss goed mee weg. In de slotminuut raakte Jong PSV namelijk nog de paal.