Hardloopfestijn Santa’s Crash Course Uden opgeschoven naar 2022

  •   keer gelezen

UDEN | Santa’s Crash Course, Udens eerste Christmas obstacle run, is verplaatst naar zaterdag 17 december 2022. Het sportieve kerstevenement waarbij meer dan 1.000 kerstmannen en kerstvrouwen een hardloopparcours vol hindernissen zouden gaan afleggen, is hiermee een jaar uitgesteld. Met de afgelopen vrijdag afgekondigde coronamaatregelen kan de organisatie niet de beleving garanderen die zo belangrijk is voor het evenement.

Op de 5 kilometer lange hardlooproute door Udens centrum vinden de deelnemers van de Santa’s Crash Course, gekleed in kerstmannenkostuum, vijftien hindernissen. Na de loop stond er een foute afterparty in Markant op het programma: Santa’s Mash Up. Oorspronkelijk zou het feest plaatsvinden op 18 december, twee weken na de huidige lockdownperiode. Of het daarna al mogelijk is om met vele deelnemers door het centrum van Uden te rennen, is de vraag. Met de verplaatsing wil de organisatie een eventuele, teleurstellende afgelasting voorkomen. De reeds aangemelde deelnemers worden per mail op de hoogte gebracht en kunnen kiezen of ze hun geld terug willen of hun ticket meenemen naar volgend jaar.

Maximale beleving in 2022
De organisatie heeft een nieuwe datum gekozen voor het evenement: op zaterdag 17 december 2022 kan iedereen - hardlopers, funrunners, kerstfanaten, gezinnen, collega’s, teams, afterpartybezoekers én supporters langs de route - alsnog genieten van dit evenement in Uden.

Meer berichten