<p>Manon van de Graaf in &#39;t Handelshuys. (foto: Henk Lunenburg)</p>

Manon van de Graaf in 't Handelshuys. (foto: Henk Lunenburg)

Open Atelier wintereditie ‘Van Hout tot Goud’ in ‘t Handelshuys

  •   keer gelezen

UDEN | 27 deelnemers openen op donderdag 25 november van 13.00 tot 18.00 uur in ‘t Handelshuys aan de Udenseweg 2 hun atelier. Je bent welkom om een kijkje te komen nemen.

In ’t Handelshuys zijn ruim zestig ambitieuze ondernemers en creatievelingen gevestigd. Bij 27 ondernemers mag je op 25 november in hun atelier komen kijken, vragen stellen en eventueel iets kopen.
De diversiteit is heel groot, van het bewerken van hout, metaal, textiel tot creatief bezig zijn met verf en het repareren van huishoudelijke apparaten. Op de open dag kun je vinden, zien, proeven en meemaken. Alle ateliers zijn gevestigd rond ’t Handelsplein waar een hapje en een drankje genuttigd kan worden. “We hopen dat mensen uit Uden en omgeving ons komen bezoeken, zodat ze kunnen zien wat we hier allemaal produceren én dat ze vaker binnen komen lopen”, vertelt goudsmid Manon van de Graaf namens de deelnemers.

Erkende leerbedrijven
Een aantal deelnemers valt onder de noemer Erkend Leerbedrijf. Zij geven graag uitleg aan ouders en studenten over een stageplek in hun bedrijf. Een lijst van alle deelnemende ondernemers vind je op de Facebookpagina van ’t Handelshuys.

Meer berichten