<p>Je kunt zelf een dag of tijd kiezen waarop je de fietsroute wilt gaan fietsen.</p>

Je kunt zelf een dag of tijd kiezen waarop je de fietsroute wilt gaan fietsen.

(Foto: )

Fiets met Jong Maashorst mee door kernen nieuwe gemeente

  •   keer gelezen

UDEN | Jong Maashorst heeft een fietsroute van zo’n 30 kilometer door alle zes de kernen (Schaijk, Reek, Zeeland, Odiliapeel, Volkel en Uden) gemaakt, die je op op 19, 20 en 21 november mee kunt fietsen. Fiets jij ook mee? Je bent vrij om een dag of tijd te kiezen waarop je de fietsroute wilt fietsen.

De fietsroute start bij de Boshut in Schaijk aan de Udensedreef 14. Hier kun je de uitleg vinden over de fietsroute. Je vindt hier in de barn een schatkist met een opdracht erin. De juiste oplossing geeft de coördinaten van de volgende schat. In totaal zijn er dus zes schatten verborgen die samen een fietsroute vormen door de gemeente Maashorst. Heb je een GPS-tracker, neem deze mee. Anders kan het ook met je telefoon, toelichting vind je bij het startpunt (Geocatching).

Horeca
Tijdens de fietsroute doet er in elke kern een horecagelegenheid mee om te kunnen opwarmen. Deelnemende horeca gelegenheden. In Schaijk - de Boshut, in Zeeland - de Pannekoekenbakker, in Reek - de Linde, in Odiliapeel de Beukenhof, in Volkel - de Brabantse hoeve en in Uden - Ons Caffeej. Let hierbij wel op de huidige coronamaatregelen, de fietsroute is coronaproof te volgen.

Prijs winnen
Er is ook nog een leuke prijs te winnen! Maak een foto van jouw favoriete plek tijdens de fietsroute en zet deze op jouw Instagram of Facebook met #jongmaashorst #jongmaashorstziett #demaasthorstheeftalles en maak kans op de jongmaashorst picknicktafel. Voor meer info check de website jongmaashorst.nl.

Meer berichten