<p>Een Udens avondplaatje. (foto: Ronald Strijbosch)</p>

Een Udens avondplaatje. (foto: Ronald Strijbosch)

Workshops avondfotografie in het centrum van Uden

  •   keer gelezen

UDEN | De vakanties zijn voorbij en veel fotografen leggen hun camera weer in de kast. Maar vooral in de donkere uurtjes kun je prachtige foto’s maken. In het centrum van Uden hebben de parapluutjes plaats gemaakt voor een prachtige sfeerverlichting. Speciaal daarom verzorgt RonaldStrijboschPhotography op vier donderdagavonden een workshop avondfotografie voor amateurfotografen.

Heb je nog nooit avondfoto’s gemaakt of wil het maar niet lukken om de juiste sfeer vast te leggen? Dan zijn deze workshops iets voor jou. De workshops zijn vooral bedoeld om met elkaar te leren en te genieten van al het moois wat Uden tijdens deze feestelijke tijd in het donker te bieden heeft. Met wat basiskennis en praktische tips leer je tijdens een photowalk om gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden die je camera biedt. Een workshop start met een klein uurtje uitleg over de basis en speciale technieken voor avondfotografie. Dit op een informele manier die voor iedereen te begrijpen is en onder het genot van warme chocomel of een kop koffie. Daarna volgt de photowalk door het centrum van Uden om mooie foto’s te maken.

Datums
De workshops zijn op donderdag 25 november en op 2, 9 en 16 december, starten om 19.00 uur bij Café ’t Stulpke aan de Markt 7 en duren tot ongeveer 22.00 uur. De kosten van de workshops zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.ronaldstrijbosch.nl onder workshops.

Meer berichten