Van soep tot poffertjes, je komt niks tekort bij De Riethoeve. (foto: Guus van der Valk)
Van soep tot poffertjes, je komt niks tekort bij De Riethoeve. (foto: Guus van der Valk) (Foto: )

De Riethoeve staat voor je klaar in de afhaalhut

  •   keer gelezen

VORSTENBOSCH | Wat is er nu fijner om even de benen te strekken en een mooie wandeling te maken in de schitterende omgeving van Bedaf. En hoe gezellig is het om na een fikse wandeling even bij te komen met een warme kop koffie en iets lekkers erbij. Peer Kuypers van De Riethoeve staat elke dag van 10.00 uur tot ongeveer 19.00 uur voor je klaar met de lekkerste producten.

“In onze mooie afhaalhut kun je terecht voor alle warme en koude dranken”, vertelt Peer enthousiast. “Zin in soep? Ook dan ben je ons op het juiste adres; we hebben om de paar weken maar liefst twee verschillende soepen op het menu staan. Bouwvakkers die in de buurt aan het werk zijn kunnen natuurlijk ook bij ons terecht.”
Liever een broodje? Geen probleem. Peer heeft lekkere broodjes ei/worst en hamburger en natuurlijk ontbreekt een simpel maar lekker frietje met een kroket of frikandel ook niet; geserveerd in een puntzak neem je dit makkelijk mee want geheel volgens de RIVM-regels mag er in de hut zelf na 17.00 uur niks gegeten of gedronken worden.

‘Poffies’
“Ook heb ik natuurlijk aan de kleine gasten gedacht. Ik bak de lekkerste poffertjes (‘Poffies’), geserveerd met aardbeien en slagroom. Die gaan er natuurlijk bij jong en oud wel in! Daarnaast heb ik popcorn en suikerspinnen én kun je bij ons genieten van de Bedafse Wafels, ook met verse aardbeien en slagroom.”
Ook kun je, voor of nadat je een bestelling hebt geplaatst, gebruikmaken van het toilet.

Meer berichten