Knappe, energieke William zoekt een gezellige baas

  •   keer gelezen

UDEN | Deze knappe cypers-witte kater is William, het asieldier van deze week. Zijn geschatte geboortedatum is juli 2019. William is een lieve jonge kater die graag bij je in de buurt is, hij heeft ook best veel energie. Komt waarschijnlijk ook omdat hij in het asiel helaas niet de aandacht krijgt die hij nodig heeft. We doen ons best, maar we komen handjes en tijd te kort.

Voor William is een goed afgezette tuin een pre, zodat hij lekker kan rennen en spelen met zijn baasjes. Zodat hij daarna lekker kan kroelen met zijn baas op de bank. Kom eens snel bij William kijken, mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Wil jij dierenopvangcentrum Hokazo helpen? Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan Stichting Hokazo, zonder dat het jou een cent extra kost. Bestel online een pizza via Thuisbezorgd, koop iets bij een online winkel zoals Bol.com of Zooplus of regel je vakantie via Booking.com, en Hokazo ontvangt hiervoor geld. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan namelijk naar deze stichting. Alle informatie over hoe je een banner en link op de website moet plaatsen staat op www.hokazo.nl, daar staat een link naar SponsorKliks: www.sponsorkliks.com.

Meer berichten