Trainer Gert Jan Reijnen van Constantia: 'Gaan er alles aan doen om te promoveren dit seizoen.'
Trainer Gert Jan Reijnen van Constantia: 'Gaan er alles aan doen om te promoveren dit seizoen.' Foto: Voetbal-shoot.nl/Jeff Meijs

‘Ik wil niet over ‘n jaar denken: ik ben te lang doorgegaan’

Voetbal 1.607 keer gelezen

WANROIJ | Gert Jan Reijnen maakte afgelopen weekend via Kliksport bekend na dit seizoen te vertrekken als hoofdtrainer van vierdeklasser Constantia. “De klik met de groep is prima en bij de club kom ik met plezier. Toch heb ik dit jaar gemerkt dat het goed is om na dit seizoen verder te kijken”, zegt Reijnen.

“Ik ben Constantia erg dankbaar dat ik hier heb mogen debuteren als hoofdtrainer. Door de ervaren groep die ik train heb ik me altijd gesteund en gesterkt gevoeld bij mijn manier van trainen”, vervolgt de oefenmeester uit Hernen. “We hebben twee bijzondere jaren achter de kiezen en helaas ook dit jaar blijft niet coronavrij. Ondanks corona hebben we veel trainingsuren gemaakt. Zelf hanteer ik als graadmeter maximaal drie tot vier jaar bij een club te werken of er moeten heel bijzondere omstandigheden zijn. Zelf heb ik vroeger ook gemerkt als speler dat je beter met een goed gevoel afscheid van elkaar kunt nemen dan dat je achteraf tot de conclusie komt dat je een jaar te lang door bent gegaan.”

Ambitieus
Reijnen besluit: “De club en ik hebben de ambitie uitgesproken om dit jaar te proberen te promoveren en we zijn goed op weg. We gaan er dan ook alles aan doen om dit te realiseren komend jaar. Zelf heb ik nog geen concrete plannen wat ik na dit seizoen ga doen. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant