Afbeelding

Cyperse Bibi zoekt een knuffelmaatje

Human Interest 374 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is lieve cyperse Bibi, geschatte geboortedatum is juni 2018. Bibi heeft al ooit een gouden mandje gehad, maar helaas was er een ding mis aan dat mandje. Er was nog een andere kat in huis en Bibi is niet gecharmeerd van haar soortgenootjes.

Haar baasje moest de moeilijke beslissing nemen om Bibi af te staan, zodat wij voor Bibi een ander gouden mandje konden zoeken zonder andere katten. Want Bibi is een lieve knuffelkont en is graag bij je. Helaas komt ze in het asiel niet tot rust omdat ze met meerdere katten een kamer moet delen. Geef jij haar een tweede kans?

Hokazo nieuws
Ieder jaar opnieuw belanden honderden kittens bij dierenopvangcentrum Hokazo. Nageslacht van verwilderde katten, boerderijkatten en huiskatten. Buiten geboren of harteloos gedumpt. Letterlijk als ‘oud vuil’ uit de auto gegooid of in een dichtgeplakte doos op een plek achtergelaten. Velen zijn door alle ontberingen ziek en zwak of hebben uiteenlopende gebreken. Dit dierenleed moet stoppen en jij kunt daaraan bijdragen, door je eigen kat te laten castreren of steriliseren. Natuurlijk blijft het opvangcentrum zich onverminderd inzetten voor alle gevonden hummels. Maar alleen samen kunnen we een begin maken met het voorkomen van dierenleed.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant