Afbeelding

Vrijwilligersmiddag met jubilarissen Eigen Herd

Algemeen 1.445 keer gelezen

UDEN | Het werd voor de vrijwilligers op zaterdag 11 december een fijne middag met lekkere hapjes en een drankje in plaats van het altijd gezellige avondje uit in Eigen Herd. De reden mag duidelijk zijn, maar even een moment om elkaar, rekening houdend met regels, te ontmoeten en bij te buurten zorgde toch voor de nodige gezelligheid.

Tevens een ideale gelegenheid voor de voorzitter van Eigen Herd, Hidde Nota, om het woord te nemen. Alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet en nieuwe vrijwilligers welkom geheten. “Uden heeft met Eigen Herd een unieke stichting met eigen, multifunctionele accommodatie en alleen maar vrijwilligers die dit alles draaiende houden. En hoe, Chapeau! Daarnaast wordt door bestuur en bedrijfsleiding iedere gelegenheid op gepakt om nieuwe activiteiten te ontplooien en, ook belangrijk in deze tijd, te verduurzamen”, aldus Hidde.

Jubilarissen bedankt
Hidde bedankte deze middag in het bijzonder de mensen die zich al 10 of 15 jaar inzetten als vrijwilliger. Op velerlei gebied, gastdame/heer, barbeheer, logistieke- en technische ondersteuning, bedrijfsleiding en bestuur. Het passeerde deze middag allemaal de revue. Tien jaar vrijwilliger zijn: Vera van der Hoeven, Wim Abels, Hans Claassen en Jan van Roij en al 15 jaar zetten Gerrie van Roij, Marietje van de Velden, Miep Vogels en Dora Verbruggen zich in voor Eigen Herd. Hidde hoopte dat de stichting nog lang van hun diensten gebruik mag maken. De dank ging gepaard met een fraai bloemstuk en een cadeaubon. Cateraar Wim van de Broek liet de gasten nog genieten van een heerlijk dessert en een laatste drankje want rond 17.00 uur werden de pannen erop gelegd en ging iedereen tevreden huiswaarts.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant