MOSA'14 - Ruwaard.
MOSA'14 - Ruwaard.

Peter van Orsouw verlengt contract bij MOSA’14

Voetbal 1.441 keer gelezen

OIJEN | Peter van Orsouw is ook volgend seizoen trainer van MOSA’14. De Ossenaar gaat dan zijn derde seizoen in bij de Oijense vijfdeklasser. Zowel de trainer als het bestuur zijn tevreden over de samenwerking.  

“Ik heb er even over na moeten denken omdat er wat opties waren, maar mijn gevoel zegt dat ik graag verder wil bij MOSA’14. Ik heb het hier goed naar mijn zin, het is netjes geregeld en er staat een leuke spelersgroep. Ik zie geen reden om al te stoppen. Ook de spelersgroep heeft schijnbaar aangegeven graag door te gaan.” MOSA’14 bezet momenteel de zevende plaats in de vijfde klasse B. Dat is niet naar tevredenheid van de Ossenaar. “Het liefst hadden we wat meer punten gehad, maar het is zoals het is. Als wij een complete groep hebben, dan staat er echt een leuk elftal. Dat zag je wel tegen RKVSC, toen we met 1-4 wonnen.”

Mix
Volgens Van Orsouw bestaat de spelersgroep uit een mooie mix. “Het is prachtig om te zien hoe meerdere spelers vanuit de jeugd zich ontwikkelen. Het zijn ondanks hun jonge leeftijd nu al nuttige krachten. En met een speler als Max de Hommel hebben we een geweldenaar op het middenveld lopen. We zijn bezig om iets moois te bouwen bij MOSA’14.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant