U Move organiseert ook extra activiteiten ter ontspanning en grotere onderlinge betrokkenheid wanneer het weer kan.
U Move organiseert ook extra activiteiten ter ontspanning en grotere onderlinge betrokkenheid wanneer het weer kan.

Timmerman Evert van Hoff bouwt zijn eigen fitcentrum in Uden

Zakelijk 1.707 keer gelezen

UDEN | Timmerman Evert van Hoff gaat zijn tweede passie achterna en opent op 1 januari 2022 fitcentrum U Move in Uden op het terrein van Witlox aan de Parallelweg. Met groep workouts die op ieder niveau aan te passen zijn, doorbreekt hij het taboe dat fitness alleen is voor mensen die al fit zijn. Zijn expertise haalt hij mede uit eigen ervaring als beginnende sporter, trainen op wedstrijdniveau en coachen bij andere sportcentra. Tijdens de open dag op 18 december kun je alvast kennismaken.

Hij staat al vanaf 2012 bekend als sympathieke timmerman die met passie vakwerk aflevert. Van Hoff Timmerwerken heeft menig schuur en huis verfraaid. Altijd denkt hij mee en komt hij met creatieve oplossingen. Nu brengt hij Uden en omstreken letterlijk in beweging. In 2006 begon hij met sporten en in 2014 heeft hij CrossFit ontdekt waar hij echt zijn energie in kwijt kan.

Beter trainen door betere mobiliteit
Je hebt de keuze uit workouts voor beginner tot en met vergevorderde sporters, personal training en vrij trainen. U Move richt zich op mobiliteit door de workout te beginnen met oefeningen om beter te kunnen bewegen. Dit ziet Evert als een belangrijk onderdeel waardoor leden zich vrijer in het lichaam voelen, steeds beter de oefeningen uitvoeren en minder kans op blessures krijgen. Doordat hij alle facetten heeft meegemaakt, kan hij op een begrijpbare manier de leden helpen groeien naar hun persoonlijke doelen. Bij U Move zorgt Evert voor een open sfeer waardoor leden zich onderdeel voelen vaneen groep. Je kunt samen met je kind, collega’s of (nieuwe) vrienden sporten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant