De actie viel in de smaak bij de werknemers van Bernhoven.
De actie viel in de smaak bij de werknemers van Bernhoven.

‘Wij houden van jullie’ actie voor Bernhoven, stuur jij ook een berichtje?

Algemeen 1.546 keer gelezen

UDEN | Een grote verlichte vrachtwagen nodigt inwoners van Uden en omgeving aankomende donderdag en vrijdag uit de medewerkers van Bernhoven een hart onder de riem te steken. Hoe? Door een berichtje te sturen via WhatsApp. De berichtjes zijn die dagen te zien op een groot scherm bij de personeelsingang waar medewerkers getrakteerd worden op lekkers in kerstsfeer tijdens de actie ‘Wij houden van jullie’.

Tijdens de eerste coronagolf applaudisseerde heel Nederland voor de zorg. Ook voor de medewerkers van Bernhoven, het ziekenhuis in één van de coronabrandhaarden van ons land. Nog steeds is de druk op de mensen die werken in het ziekenhuis groot. De actie ‘Wij houden van jullie’ wil op een positieve manier uitdragen dat de zorg er voor ons allemaal is. Iedere inwoner uit onze regio kan de actie ondersteunen door de medewerkers te bedanken voor hun inzet en een berichtje te sturen via WhatsApp op het nummer: 0611192213.

Kerstsferen
Deze hele week is de personeelsingang van Bernhoven al aangekleed in kerstsferen met kerstbomen en muziek in het kader van de ‘Week van de medewerker’, waarin Bernhoven alle medewerkers in het zonnetje zet. Vanaf donderdagmiddag 13.00 uur komen daar kraampjes bij. Voor de medewerkers zijn er versnaperingen als worstenbroodjes, soep, wafels en glühwein. Eyecatcher tijdens de actie is een groot scherm met de berichtjes van mensen die de medewerkers een warm hart toedragen. Na afloop van deze dagen gaat de actie online door op www.wijhoudenvanjullie.nl, waar alle berichtjes verzameld zijn en medewerkers ze nog eens rustig kunnen nalezen.
De actie voor de medewerkers van Bernhoven is geïnitieerd door Hutten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant