Om deze enorme operatie te realiseren, is de booster alleen op afspraak te verkrijgen.
Om deze enorme operatie te realiseren, is de booster alleen op afspraak te verkrijgen.

GGD Hart voor Brabant schaalt op voor boosterprik

Algemeen 4.084 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de persconferentie van dinsdagavond werd de versnelling van de boostercampagne aangekondigd vanwege zorgen over de opkomst van de omikronvariant. Door iedereen een booster te geven, is de bescherming beter op orde en wordt de kans op verspreiding van het virus verminderd. De GGD’en zijn gevraagd hiervoor maximaal op te schalen. GGD Hart voor Brabant laat weten er klaar voor te zijn.

Op zaterdag 18 december wordt de vaccinatielocatie in de Brabanthallen in Den Bosch heropent. Volgende week opent er een nieuwe vaccinatielocatie in Cuijk. Een tweede grote vaccinatielocatie in de Koepelhal in Tilburg volgt vlak daarna.
Naast deze locaties worden de bestaande vaccinatielocaties in Berghem, Boxtel, Tilburg (Willem-II), Uden, Veghel en Waalwijk de komende periode maximaal gebruikt en de openingstijden verruimd. “Dat doen we met heel veel tijdelijke medewerkers, naast de mensen uit onze eigen GGD-organisatie”, meldt GGD Hart voor Brabant.

Enorme operatie
Om deze enorme operatie te realiseren, is de booster alleen op afspraak te verkrijgen. Zodra iemand aan de beurt is, kan er online een vaccinatie afspraak worden gemaakt. Dat kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Als je laatste vaccinatie tenminste drie maanden geleden was, kun je online een afspraak maken. Dat kan wel pas als jouw geboortejaar aan de beurt is.
Ook kun je pas een boostervaccinatie inplannen als je laatste coronabesmetting minimaal drie maanden geleden was.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant