De ladies hebben zich door het coronavirus niet uit het veld laten slaan.
De ladies hebben zich door het coronavirus niet uit het veld laten slaan. Foto:

Kerstwensboomactie wederom een succes, zelfs op afstand

Algemeen 1.030 keer gelezen

VEGHEL | Ladies’ Circle 41 De Leijgraaf heeft dit jaar voor de twaalfde keer de actie Kerstwensboom georganiseerd. Een regionale actie voor kinderen door kinderen. Maar liefst twaalf scholen en twee bedrijven namen hier deel aan. Kinderen hebben samen met hun ouders een cadeautje gekocht voor kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een cadeau te krijgen. Op deze manier hopen de dames van Ladies’ Circle De Leijgraaf de kerstdagen voor deze laatste groep kinderen toch wat feestelijker te maken.

Vanwege corona stonden de ladies dit jaar opnieuw voor een grote uitdaging. Een aantal deelnemende scholen moest helaas de deuren sluiten of klassen moesten in quarantaine. De ladies lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan. Ze zijn de uitdaging aangegaan en hebben een extra mogelijkheid gecreëerd om op afstand een cadeau te doneren via: lc41.ladiescircle.nl. Dit bleek een schot in de roos.

Cadeautjes
Om precies te zijn heeft de club dit jaar meer dan 1200 cadeautjes verzameld. Nadat alle cadeautjes persoonlijk zijn opgehaald bij de scholen en bedrijven zijn de ladies aan de slag gegaan. Op donderdag 16 december hebben ze in de Ideeënfabriek in Uden de pakketten gesorteerd. De dames zijn erg blij met het aantal cadeaus dat ze hebben ontvangen en enorm verrast door de vele donaties via de website en sponsoring.

Hartverwarmend
“Dat er zoveel ouders, kinderen en andere sponsoren zijn, die in deze lastige tijd naar een ander omkijken, is geweldig. De cadeautjes zijn met zorg ingepakt en er zijn zelfs prachtige kerstwensen toegevoegd. De reacties van de ‘ontvangende’ goede doelen waren wederom hartverwarmend”, laten de ladies van Ladies’ Circle 41 De Leijgraaf weten. Ze zijn iedereen dankbaar voor de steun.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant