Feevi babyspa biedt hydrotherapie en shantala massages aan.
Feevi babyspa biedt hydrotherapie en shantala massages aan.

Feevi babyspa: ‘Ik stop in iedere sessie een stukje liefde’

Algemeen 2.743 keer gelezen

VEGHEL | Veghel heeft sinds kort ook een prachtige babyspa. Vanaf het eerste moment was eigenaresse Daniëlle helemaal verliefd op het concept. Het is namelijk niet alleen schattig om de kleintjes te zien dobberen maar ook nog eens gezond.

Helaas was er in de tijd toen Fee, Danielle’s oudste dochter, werd geboren weinig tot niks bekend over babyspa’s en zijn voordelen. “Fee was de eerste maanden erg onrustig, huilde veel en kwam moeilijk tot rust”, vertelt Daniëlle. “Achteraf gezien had het ons toen ontzettend kunnen helpen.”
Het floaten - hydrotherapie zoals het wordt genoemd, is niet alleen een vorm van ontspanning maar verbetert klachten als krampjes, reflux en veel huilen.


Stukje liefde
Feevi babyspa biedt hydrotherapie en shantala massages aan voor kindjes van 14 dagen tot 12 maanden. Elke baby tot ongeveer 7 maanden krijgt zijn eigen nekfloat om die voorzichtig het kinnetje omhoog houdt, zodat ze veilig en comfortabel in het water kunnen dobberen. De oudere baby’s tot 1 jaar dragen in het water een chestfloat. Voor bijvoorbeeld een combi float (hydrotherapie en shantala massage) van 75 min betaal je bij Feevi 55 euro. Daniëlle: “Ik doe mijn werk met ontzettend veel passie en plezier. En stop in iedere sessie een stukje liefde. Of je nu met je baby puur voor de ontspanning komt, of voor het verhelpen van lichamelijke ongemakken, ik zal er zijn voor jullie! Kom jij snel een keertje genieten? Wij kunnen nu al niet wachten.” Afspraken zijn makkelijk online te boeken op Feevi.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant