Afbeelding

Zwart witte kater Guus zoekt huisje met maatje

Human Interest 315 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is deze zwart met witte kater Guus, een angsthaas in opleiding naar een sociale kater. Guus zijn geschatte geboortedatum is juli 2019.

Guus vond ons in het begin niet erg leuk, maar door zijn socialere kamergenootjes werd hij op sleeptouw genomen. We mogen wel zeggen dat Guus hele grote stappen maakt, hij laat zich tijdens het eten aaien. Hij vindt het nog wel spannend, maar hij wil wel heel graag. We denken dat Guus graag met een andere kat geplaatst wordt vanuit zijn verblijf of er moet al een sociale kat in huis aanwezig zijn. Interesse? Mail dan naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar mensen die thuis moederloze kittens, zwangere poezen en/of poezen met kittens kunnen opvangen. Vooral voor de allerkleinste, moederloze kittens is het asiel nauwelijks een optie. Zij moeten met de fles worden grootgebracht en vragen veel zorg. Maar ook voor kittens met moeder en iets oudere moederloze kittens is een pleeggezin van levensbelang. Ze worden veel socialer en aanhankelijker en komen nauwelijks in aanraking met ziekteverwekkers van buitenaf. Hun plaatsings- en overlevingskansen zijn dan ook veel groter. Wil je helpen? Mail dan naar begeleiding@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant