Afbeelding
Foto: Herman Kaalverink

Samenwerking ‘Gewoon Herstel’ met Oranje Fonds en MIND

Algemeen 394 keer gelezen

UDEN | Het Oranje Fonds en MIND hebben het project ‘Gewoon Herstel: centrum voor positieve gezondheid’ van Gewoon Goed geselecteerd voor het programma Herstel Dichtbij. Op deze manier werkt Gewoon Goed mee aan een landelijk netwerk van zelfregie- en herstelinitiatieven zodat mensen met een psychische kwetsbaarheid dichtbij huis hulp en ondersteuning kunnen vinden.

De start bijeenkomst zal in januari 2022 plaatsvinden. Naast een financiële bijdrage bestaat de ondersteuning uit een kennisprogramma, coaching, werkbezoeken en voortgangsbesprekingen. “Als startend herstelinitiatief worden we gekoppeld aan een project dat al langer succesvol loopt, waarvan we enorm veel hopen te leren op het gebied van doorontwikkeling en verduurzaming”, laat Gewoon Herstel weten. “Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met alle partijen en hopen dat het programma veel inspiratie en waardevolle ervaringen gaat opleveren voor Gewoon Herstel en voor andere herstelinitiatieven.”

Gewoon Herstel
Gewoon Herstel heeft een ruim aanbod aan herstel activiteiten en cursussen. Bezoek de website www.gewoonherstel.nl voor meer informatie. Je kunt je daar ook aanmelden en meedoen. Gewoon Herstel is een initiatief van PlanH Werkt, je vindt hen aan de Udenseweg 4-6 in Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant