De kaarten liggen klaar op de Udense campus.
De kaarten liggen klaar op de Udense campus.

Campus Uden verspreidt kaartjes in Uden

Human Interest 798 keer gelezen

UDEN | Zou het geen goed idee zijn om juist in deze tijden nog net wat meer aandacht voor elkaar te hebben? Dat was de gedachte van een groepje jongeren op Campus Uden. Zij hebben het initiatief genomen om een kaartenactie op touw te zetten waarmee iedereen geprikkeld wordt om een kaartje aan iemand anders te geven of sturen: Met elkaar, voor elkaar; op naar een goed, gezond en gelukkig 2022.

Op Campus Uden kunnen jongeren terecht om te studeren, werken, stagelopen. Daarnaast krijgen ze de ruimte om vanuit hun eigen motivatie en ideeën in actie te komen. Toen veel van de activiteiten niet door konden gaan kwam het idee naar voren voor de kaartenactie. Stagiaire Emma Maas: “Natuurlijk is het jammer dat veel van de geplande activiteiten niet door konden gaan maar hoe mooi dat we op deze manier toch iets voor veel mensen kunnen doen. Laten we veel positiviteit gaan verspreiden door heel Uden! ”

In de week voor kerst gaan de jongeren de kaarten door Uden verspreiden. “Hiermee hopen we heel veel mensen nog een extra glimlach te kunnen bezorgen. Laten we deze laatste dagen voor 2021 nog even extra aandacht voor elkaar hebben.” Guus Daanen, de initiatiefgever van Campus Uden: “De jongeren hebben de actie zelf bedacht, de kaarten ontworpen en hopen dat veel mensen hun uitnodiging zullen aannemen. Dat is pas écht met elkaar en voor elkaar.” Er gaan deze week duizenden kaarten Uden in. Neem ze mee, schrijf ze en stuur of geef ze aan iemand die dit kan gebruiken. Mocht je nog kaarten willen hebben of helpen met de verspreiding? Stuur een mail naar cu@campusuden.nl of haal deze af in ‘t Handelshuys in Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant