De overhandiging van de cheque. (foto: Henk Lunenburg)
De overhandiging van de cheque. (foto: Henk Lunenburg)

Kerstboomkwekerij schenkt 250 euro aan WensAmbulance

Human Interest 1.316 keer gelezen

VOLKEL | Albert van Maasakkers van Stichting WensAmbulance Brabant ontving afgelopen maandag een cheque ter waarde van 250 euro uit handen van Kerstboomkwekerij De Nordman aan de Brabantstraat in Volkel.

Tini Verwegen, Jurian Rosendahl en Arno van der Rijt wilden iets teruggeven aan de gemeenschap, na een mooi seizoen van verkoop van kerstbomen. “Afgelopen corona jaar hebben we met elkaar al zoveel meegemaakt en dan is het ook mooi om aan een ander te denken.” De ondernemers van de Volkelse kerstboomkwekerij wilden een bedrag schenken aan een hele mooie stichting die aansluit bij hun gedachten.

Wensen vervullen
Het doel van WensAmbulanceBrabant is, terminaal zieke mensen nog een keer naar hun favoriete plek brengen. “Dit doel sprak ons bijzonder aan. Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet vanzelfsprekend.” Van dit bedrag kan WensAmbulanceBrabant gratis wensreizen aanbieden voor terminaal zieke mensen, naar elke gewenste plaats of locatie waar dan ook in Nederland of buitenland. Stichting WensAmbulanceBrabant is heel blij met de donatie. “Wij bedanken De Nordman heel erg voor deze donatie!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant