<p>Nikkie is onder de naam NikkieTutorials &eacute;&eacute;n van de bekendste YouTubers ter wereld.</p>

Nikkie is onder de naam NikkieTutorials één van de bekendste YouTubers ter wereld.

(Foto: YouTube video)

Udense Nikkie (27) maakt kans op ‘Vrouw in de Media Award’

  •   keer gelezen

UDEN | Nikkie de Jager uit Uden is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2021 in de provincie Noord-Brabant. De awards zijn bedoeld om vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen zichtbaar in de media te zijn en redacties aan te moedigen om hen vaker dat podium te bieden.

De awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt. Op voordracht van journalisten en het publiek zijn 79 vrouwelijke deskundigen geselecteerd die in aanmerking komen voor één van de veertien prijzen. Naast de landelijke Vrouw in de Media Award en de You Go Girl Award zal er dit jaar voor de vijfde keer een Vrouw in de Media winnares per provincie zijn. De wereldberoemde Udense YouTuber en presentatrice Nikkie de Jager maakt kans op de award in de provincie Noord-Brabant. Ze is genomineerd onder de noemer ‘Van make-up meisje tot VN ambassadeur’. Omdat ze op álle platforms mensen weet te bereiken - van kinderen tot ouderen weet ze zo ook een lans te breken voor transgenders en de lhbti-gemeenschap. Naast Nikkie maken ook Esmah Lahlah (wethouder bestaanszekerheid en arbeidsparticipatie gemeente Tilburg), Ellis Jeurissen (directeur GGD Brabant-Zuidoost) en Rowan Marijnissen (IC verpleegkundige en voorzitter van V&VN Intensive care) kans op de Noord-Brabantse prijs.

OUT Media Award
Net voor het einde van 2021 won Nikkie al de OUT Media Award. Deze prijs is bestemd voor een persoon of organisatie die de LHBTi+-gemeenschap op een positieve manier onder de aandacht bracht in de media.

Meer berichten