<p>Joy met haar eerste boek: het groeiboek voor honden. (foto: Henk Lunenburg)</p>

Joy met haar eerste boek: het groeiboek voor honden. (foto: Henk Lunenburg)

Udense Joy brengt na boek voor honden ook katten- en paardenboek uit

  •   keer gelezen

UDEN | Joy Villanueva uit Uden bracht vorig jaar ‘Het groeiboek voor honden’ uit, en in de tussentijd heeft ze niet stilgezeten. In december kwamen haar ‘Het groeiboek voor katten’ en ‘Het groeiboek voor paarden’ uit. Vanaf nu zijn alle drie de boeken te krijgen via Joy’s website: www.crescunt.nl

Na veel leuke reacties op ‘Het groeiboek voor honden’ besloot Joy om een serie van groeiboeken uit te brengen. “Hierbij heb ik natuurlijk de hoop om nog meer dierenbaasjes blij te kunnen maken met een boek voor hun beste maatje”, vertelt ze. “Net zoals de meeste ouders zoiets voor hun kind bijhouden.”

Momenten vastleggen
De boeken zijn speciaal aangepast op paard en kat. Zo staat er weer algemene informatie in over de diersoorten, wat altijd handig is voor de baasjes. Ook staan er onder andere schema’s om doelen in bij houden en leuke afvinklijsten in de boeken. “Tenslotte is er weer veel ruimte om foto’s en teksten in te plaatsen, zodat de dierenbaasjes alle mooie momenten kunnen vastleggen van hun geliefde viervoeter.” Joy hoopt in de toekomst nog veel meer in de dierenwereld te kunnen betekenen. “Mijn hoofd stroomt over van de ideeën, omdat de liefde voor dieren zoals altijd nog steeds enorm groot is.”

Meer berichten