Bitcoin Prime maakt het handelen in digitaal geld wel erg gemakkelijk

  •   keer gelezen

Het handelen in digitaal geld wordt over het algemeen als erg lastig ervaren. Veel mensen zien het als groot struikelblok dat hiervoor veel kennis nodig is en dat er veel tijd moet worden geïnvesteerd om de koersen in de gaten te houden. Bitcoin Prime bewijst echter het tegendeel. Door gebruik te maken van deze app wordt het handelen in digitaal geld wel erg gemakkelijk. Wordt hiermee een nieuwe stap gezet richting de toekomst?

Hoe nieuw is Bitcoin Prime?

De kans is zeker aanwezig dat je nog nooit van Bitcoin Prime gehoord hebt. De app is echter alles behalve nieuw en al sinds 2016 beschikbaar. De sterk stijgende populariteit van de crypto handel heeft de interesse van het grote publiek in dit soort apps gewekt. Bitcoin Prime is inmiddels een van de meest populaire handelsrobots die beschikbaar is in 60 verschillende landen en waarvan 200.000 mensen gebruik van maken. De software is gebaseerd op een high-tech algoritme waarmee het systeem nauwkeurige en geautomatiseerde transacties voor je kan plaatsen. Je kunt deze handelssoftware gebruiken om de cryptomarkt te analyseren en de gebruikers van een maatwerk advies te voorzien met betrekking tot de (ver)koop van Bitcoins en andere cryptovaluta. Je kunt zelfs de robots de opdracht geven om voor je te handelen op basis van een vooraf vastgesteld risicoprofiel. Hierdoor wordt het handelen in digitaal geld wel erg gemakkelijk!

Wat zijn de kosten en opbrengsten van het gebruik van de app?

Het aanmeldproces van Bitcoin Prime is enorm eenvoudig. Met het zetten van een aantal stappen heb je een account aangemaakt. Het aanmaken van een account kan nu nog gratis maar het is zeker niet uitgesloten dat hiervoor in de toekomst een vergoeding wordt gevraagd. Zodra je geld hebt gestort op je Bitcoin Prime-rekening (er wordt een minimale inleg van 250 dollar vereist), je het risiconiveau en het maximaal aantal trades hebt ingesteld, je besloten hebt hoeveel geld je wil (en kan) investeren en je gewenste winstniveau per transactie hebt ingegeven, kun je beginnen handelen. Over winstgevende rekeningen wordt 2% commissie gerekend. De eerste tien maandelijkse opnames zijn gratis, daarna wordt een vergoeding van 1% in rekening gebracht. 

het is lastig om een beeld te schetsen over de verwachte opbrengsten van het gebruik van de app. De crypto koers kenmerkt zich door diens grillige karakter. Er zijn op internet een groot aantal getuigenissen te vinden van mensen die beweren geld te hebben verdiend door het gebruik van deze app. Daarnaast lijkt deze app zeker betrouwbaar te zijn. Hieruit zou je de conclusie kunnen trekken dat Bitcoin Prime een prima keuze is als je het handelen in digitaal geld gemakkelijk voor jezelf wil maken.

Meer berichten