Afbeelding

Man Bijt Hond op de stoep in Volkel

Opmerkelijk 69 keer gelezen
VOLKEL - Man bijt Hond reist van Grauwe Kat naar Muizenhol en ze zijn in de buurt. Gister was het team tijdens de uitzending in Sint Hubert en zeer binnenkort is Volkel aan de buurt, de Heikant om precies te zijn. Man bijt Hond stond twee weken terug namelijk plotsklaps bij Rob van Maasakkers 'op de stoep' en vroegen hem wat hij aan het doen was?

[image=303061]

"Ik was toevallig net de boterhammen aan het smeren", lacht Rob (34) die vorig jaar ook al eens in Man Bijt Hond te zien, was maar dan vanwege zijn bijzondere auto. Rob rijdt namelijk rond in een lijkwagen, maar die staat met panne bij de monteur. Het oog van de tv-ploeg viel op het het oranje autootje, de kleine Zastava die in Joegoslavië gemaakt werden. "Tot de fabriek in '94 platgebombardeerd werd", weet Rob die nog een bijzondere auto heeft. "Een originele ambulance van DaimlerChrysler AG. Hij heeft op het fabrieksterrein dienst heeft gedaan als bedrijfsambulance."
Een vreemde hobby, maar Rob houdt van 'ex-voertuigen, die geen functie meer hebben. "Het zijn bijzondere auto’s die niemand wil hebben, maar dan zou historie verloren gaan en dat is gruwelijk jammer."

Lees een uitgebreid interview met Rob vandaag in het Udens Weekblad en kijk natuurlijk de komende dagen naar Man Bijt Hond. Hieronder de reportage van Man Bijt Hond van vorig jaar of kijk naar 'Achter Rob'.

[youtube=dheS2XsgK1Q]

[image=303057]

[image=303058]

[image=303059]

[image=303060]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant