Arnold Siebers, Hans Lathouwers en Ad van der Velden
Arnold Siebers, Hans Lathouwers en Ad van der Velden

Hans Lathouwers volgend seizoen trainer van Herpinia

Voetbal 2.639 keer gelezen

HERPEN | Het eerste elftal van Herpinia staat volgend seizoen onder leiding van Hans Lathouwers. De Bosschenaar is momenteel trainer van eersteklasser Rhode.

Met Lathouwers haalt Herpinia een ervaren opvolger voor Maarten Hendriks. Voor Rhode was hij trainer van DVG, BVV, Schijndel, RKDVC en Emplina. “Hans is een man met veel ervaring en heeft goede resultaten geboekt met zijn clubs”, aldus de TC van Herpinia. “Hij past goed bij dorpsclubs en ziet bij ons een selectie met veel rek. Onze oudste speler is 29 jaar. Dit seizoen hebben we er alle vertrouwen in dat we ons handhaven in de vierde klasse en vanuit daar willen we verder groeien. Wellicht dat we in de toekomst via een periode de derde klasse kunnen aantikken. En ook heel belangrijk is dat we blijven doorselecteren en de jeugd een kans geven.”
Lathouwers vond de gesprekken bij Herpinia positief. “Ik heb een gesprek met de TC en spelers gehad en ik kreeg het gevoel dat ze me graag wilden. Dit was voor mij voldoende om deze beslissing te nemen. Het is een jonge ploeg die wat sturing nodig heeft en dat is echt iets voor mij. Een goede reden om deze uitdaging aan te gaan, ik heb er zin in.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant