Een beeld uit de voorstelling.
Een beeld uit de voorstelling.

Theaterspoor weer van startmet voorstelling ‘De Neus’

Kunst en cultuur 270 keer gelezen

UDEN | Na een onderbreking van ruim een maand kan het programma van Theaterspoor weer beginnen. De eerste twee voorstellingen in januari zijn naar een latere datum verschoven. Het meest actuele overzicht staat op www.theaterspoor.nl.

Op zondag 6 februari is de voorstelling ‘De Neus’ te zien in Ontmoetingsplein Mellepark in Uden. De voorstelling gaat over Koosje. Op een dag wordt zij wakker en komt ze erachter dat zij haar neus mist. Wat nu? Zij speurt door de stad, zoekt hulp bij de politie, de krant en bij de dokter maar het haalt niets uit. Tot opeens de neus weer terug op haar gezicht zit. En alles is zoals het was. Echt waar, dergelijke geschiedenissen doen zich voor in het leven. Niet vaak, maar pas op… het kan je zomaar overkomen.

Absurd sprookje
Het beroemde verhaal De Neus werd in 1835 geschreven door Nikolaj Gogol.
Het is een absurd sprookje over de ongerijmdheid van het leven.
Unieke Zaken maakte van De Neus een muzikale voorstelling met veel op- en afgangen, grote korrels zout en loopjes met de waarheid. En je zit er met de neus bovenop. De voorstelling wordt gespeeld door Peter Bolten, Mirjam Morsch, Bart-Jan Oosting. De adviesleeftijd is 6+.

Tickets
‘De Neus’ staat zondag 6 februari in Ontmoetingsplein Mellepark in Uden. De aanvangstijd is 15.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro. Reserveren is verplicht en kan via de website www.theaterspoor.nl. Daar vind je ook een trailer van de voorstelling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant