Afbeelding

Rood-witte poes Nadira zoekt een rustig huisje

Human Interest 456 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Nadira. Nadira is een mooie rood-witte poes, geschatte geboortedatum 1 mei 2018. Nadia valt niet op, ze kan rustig ergens liggen. Voor een bakje eten wil ze in actie komen.

Misschien voelt ze zich niet fijn in het asiel, andere katten zijn niet Nadira’s ding. Hierdoor trekt ze zich terug en zie je niet haar eigenlijke karakter. Bij het pleeggezin was het een echte poes: als ik zin heb kom ik kroelen, heb ik geen zin krijg je een tik. In Nadira’s huis leven geen andere katten en kleine kinderen. Het zou fijn zijn als er iemand woont die haar accepteert zoals ze is. Interesse? Mail admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo vraagt aandacht voor angsthaasjes. Waarom kiezen voor een angsthaasje? Omdat de beloningen die je van ze terug krijgt als ze je gaan vertrouwen, zo mooi zijn. Ja, het kost wat tijd, aandacht en geduld, maar bij ieder stapje dat ze maken krijg je zo’n geweldig gevoel van binnen. Je gaat genieten van de eerste keer dat ze terug knipogen, dat ze eten als je bij ze in de buurt bent, als ze ontspannen ga liggen en oogjes dicht doen. Dit hoort allemaal bij de socialisatie van een angsthaasje. Het zijn ook supermaatjes voor andere katjes. Geef ze een kans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant