Gwen en Rob ontvangen cheque van 83.333 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen.
Gwen en Rob ontvangen cheque van 83.333 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen. Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Inwoners Odiliapeel winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Opmerkelijk 3.784 keer gelezen

ODILIAPEEL | Bewoners aan de Turfsteker in Odiliapeel hebben gisteren de SuperPostcodePrijs van de Postcode Loterij gewonnen. De prijs van 1 miljoen euro is verdeeld onder elf deelnemers. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

De deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag. Zij winnen bedragen van 83.333 euro tot 166.666 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee ze meespelen in de Postcode Loterij. Zo werden Gwen en Rob verrast met een cheque van 83.333 euro. De prijs komt goed van pas: “We hebben een tweede kindje op komst. We hebben dus wel een grotere gezinsauto nodig!” Ook Giel en Marly ontvingen een cheque van 83.333 euro. “Nu kunnen we eindelijk de tuin aanleggen en op vakantie!” Arie en Yvonne, winnaars van 83.333 euro reageren blij: “Er is een kleinkind op komst, dus die gaan we verwennen!”

Televisie
De uitreiking aan de winnaars van Odiliapeel is op 14 februari vanaf 10.00 uur te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4.

Arie en Yvonne ontvangen cheque van 83.333 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen.
Giel en Marly winnen 83.333 euro bij de Postcode Loterij.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant