Afbeelding

'Doe mee aan musical Marquant Piquant’

Kunst en cultuur 24 keer gelezen
UDEN - Stichting Me On Stage gaat in samenwerking met Markant Uden de musical Marquant Piquant produceren. Van 9 tot en met 22 december is de musical tien dagen te beleven in de theaterzaal van Markant Uden. Marquant Piquant neemt het publiek mee in het met weelde omhulde decor van de puissant rijke en markante textielmagnaat Jean Magnat.

[image=303075]

Peter van Aar gaat het script voor Marquant Piquant schrijven en gaat ook de musical regisseren. De muzikale leiding is in handen van Rob van Reijmersdal. Productieleider Marie-José Stravens is op zoek naar de rest van een enthousiast en professioneel team welke bij voorkeur afkomstig is uit Noordoost-Brabant. “Een team met passie voor musical. We zoeken artiesten, spelers, dansers voor op het podium, maar dus ook een grote crew en extra handen voor achter de schermen. Daarbij kan gedacht worden aan decorbouw, kleding, grime en ontvangst. Dansgroepen, leden van zangkoren, toneelverenigingen et cetera kunnen zich opgeven. De repetities gaan plaatsvinden op maandagavond in Markant Uden. Begin april starten de repetities. Deelname aan de productie is kosteloos.”

Aanmelden
Iedereen die ouder is dan 16 jaar, enthousiast en wil helpen om een fantastische voorstelling neer te zetten, kan zich melden via . “Vermeld uw naam en leeftijd en geef aan wat u graag zou willen doen in deze fantastische productie. Op het toneel, achter de schermen? Grijp uw kans!”

'Kick-off’
De ‘kick-off’ vindt plaats op maandag 23 maart om 20.00 uur in Markant Uden. “Tijdens de kick-off zullen de plannen worden toegelicht. Iedereen is van harte welkom; spelers, dansers/danseressen, muzikanten, mensen die graag mee willen werken achter de schermen. Graag wel even aanmelden via zodat wij kunnen zorgen voor voldoende koffie, thee enzovoort. Op zaterdag 4 april zijn de audities voor de productie. Aanvullende informatie wordt tijdens de kick-off gegeven.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant