Afbeelding

Twee grote vrienden Warrior en Jeroen zoeken een huisje met gezellig baasje

Human Interest 348 keer gelezen

UDEN | Dit zijn Warrior (zwart-wit) en Jeroen (cypers-wit). De heren hebben elkaar leren kennen bij Hokazo en het zijn twee grote vrienden geworden.

Helaas heeft Jeroen FIV. De pleegmama van Jeroen omschrijft hem als een sul, maar het is de meest lieve ex-angsthaas die je kan krijgen. Hij geeft je kopjes en kusjes hij is zowel mensgericht als katgericht. Warrior is in het begin wat terughoudend, maar als hij je kent komt hij ook graag bij je kroelen. Ze houden van eten, spelen en vooral kroelen. Daarom zoeken we een huisje voor hen waar de eigenaar niet teveel van huis is. Mail naar dierenasiels@hokazo.nl..

Hokazo nieuws
Bij Hokazo verblijven op dit moment een aantal FIV-katjes die wachten op een warm thuis. In de volksmond wordt FIV ook wel kattenaids genoemd, maar dat is niet terecht. FIV is vergelijkbaar met HIV bij mensen. En net als bij mensen kunnen katten met FIV ooit (vaak na vele jaren) aids krijgen, maar dit hoeft niet. FIV tast wel het afweersysteem van de kat aan, waardoor hij gevoeliger is voor infecties dan een gezonde kat. Met een beetje mazzel en goede zorgen, zoals goede voeding, kunnen FIV-katjes echter best oud worden. FIV is uitsluitend besmettelijk voor katten. Zoek je een lief maatje, denk dan ook eens aan een FIV-katje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant