Afbeelding

Theaterspoor met ‘Een thuis voor muis’ in De Garf in Zeeland

Kunst en cultuur 273 keer gelezen

ZEELAND | Theaterspoor staat aankomende vrijdag weer op de planken in De Garf in Zeeland, met de voorstelling ‘Een thuis voor muis’. 

Boem! Muis landt met een plof op een plank midden in de boekenkast. Hij is niet zomaar een muis, vindt hij zelf. Maar een muis van de bovenste plank. Een muis die reist door de elementen aarde, lucht, water en vuur. Waar hoort hij thuis? Ondergronds in het hol bij Mol? In de lucht bij de vogels? Of woont hij tussen de vissen onder water? Volgt hij de vuursalamander? Muis gaat samen met zijn nieuwe vrienden op zoek naar een woning, waar hij na alle spannende avonturen thuis kan komen. De voorstelling wordt gespeeld met een poppenspel in verschillende technieken, een mooi decor en aanstekelijke muziek, geschreven door Marjolein Meijers. En natuurlijk boordevol grapjes.

Meer informatie
‘Een thuis voor muis’ wordt gespeeld door Jacobus Wieman. De aanvangstijd is 15.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro. Reserveren is verplicht en kan via www.theaterspoor.nl. Daar vind je ook een trailer van de voorstelling. De Garf bevindt zich aan de Kerkstraat 35 in Zeeland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant