Afbeelding

Breederzorg onderscheiden als Beste werkgever

Zakelijk 817 keer gelezen

UDEN | Breederzorg Thuiszorg is door Effectory voor de derde keer op rij  onderscheiden als Beste werkgever. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van Breederzorg om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

Philip van Hout, algemeen directeur bij Breederzorg, zei het volgende over het behalen van deze onderscheiding: “Ik ben enorm trots dat onze collega’s Breederzorg zo waarderen. Ondanks alle hectiek door Covid is iedereen zich voor 200 procent blijven inzetten voor collega’s en cliënten. Ook ZorgkaartNederland onderscheidde Breederzorg tot de top 10 best gewaardeerde organisaties. Daarom is het extra bijzonder dat we voor het derde jaar op rij worden uitgeroepen tot beste werkgever. Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om ook mijn waardering richting alle collega’s uit te spreken: jullie zijn allemaal toppers. Ik hoop dat we binnenkort de mogelijkheid hebben om dit fantastische nieuws met elkaar te vieren.”

Breederzorg
Breederzorg biedt thuiszorg aan meer dan 1000 cliënten in de regio’s: Uden, Meierijstad, Rosmalen, Oss, Eindhoven, Helmond en omliggende gebieden.

Effectory
Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant