Medeorganisator Toon van den Heuvel met een poster van een eerdere editie.
Medeorganisator Toon van den Heuvel met een poster van een eerdere editie. Foto: Wendy van Lijssel

Boekels festival Peelpop afgelast, organisatie vindt alternatief voor 500 man

Kunst en cultuur 1.538 keer gelezen

BOEKEL | Het festival Peelpop in Boekel dat op 12 maart zou plaatsvinden, gaat niet door. Stichting Peelpop heeft dit besloten omdat de regels het nog niet toelaten om 1500 bezoekers binnen te laten. Wel is er een alternatief bedacht.

“Om alles nog op een aangepaste wijze te realiseren is gewoon niet te doen, helaas”, verklaart de organisatie hun besluit. Wel is er een alternatief gevonden voor 500 personen, in de vorm van het Rearviewmirror Music Festival. Dit wordt op dezelfde datum gehouden, in de pleinzaal van Nia Domo in Boekel. Rearviewmirror staat voor achteruitkijkspiegel, een avond dus van terugkijken, maar ook zeker van vooruitkijken. Rearviewmirror is ook een nummer van de Amerikaanse band Pearl Jam en de Boekelse band Black Pearl heeft de laatste 10 jaren bewezen een gewaardeerde Pearl Jam tributeband te zijn. Echter hebben Toon van den Heuvel, Arie Rijbroek en Stefan van Dijk besloten de band te verlaten. Jim van de Burgt en Koen Jonkers hebben een succesvolle zoektocht gemaakt naar drie vervangers. Op deze avond wordt afscheid genomen van de drie muzikanten en de drie nieuwe gepresenteerd.

Tickets
Zij gaan dit feestje niet alleen vieren. Minority (Green Day Tribute) opent de avond, en Brucified (Bruce Springsteen Tribute) sluit de avond af. DJ Billy Brood draait de avond op vakkundige wijze aan elkaar. Nia Domo opent de deuren om 18.00 uur. De voorverkoop begint op vrijdag 25 februari. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te verkrijgen bij Nia Domo en Woodstockstore, of te reserveren via info@tubproductions.nl. Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant