Afbeelding
Foto: Jeroen Engelen

O.S.S.’20 verlengt met twaalf spelers, haalt nieuwe doelman, viertal vertrekt

Voetbal 3.163 keer gelezen

OSS | O.S.S.’20 is al volop bezig met de selectie van volgend seizoen. Onlangs werd bekendgemaakt dat HVCH-trainer Roy de Haan de opvolger is van Bertran Kreekels. Een flink deel van de huidige selectie heeft inmiddels aangegeven op De Rusheuvel te blijven voetballen.

Twaalf spelers hebben hun jawoord gegeven: Joep Hoefnagels, Bart Spierings, Joep Engelen, Joep van de Rande, Bram Eltink, Bob Zonnenberg, Jos Peltzer, Tony de Groot, Rob van Sonsbeek, Tom Pijnenburg, Jari van Ginkel en Jarno Abbel. Met een aantal spelers is de club nog in gesprek.

Vertrek
Vier spelers gaan O.S.S.’20 verlaten. Tim Waterink gaat naar Hercules, Rick van der Leest naar Achilles Veen en van Julian Calor en Kay van de Vorst is het nog niet bekend waar ze gaan voetballen. Bob Adriaans vertrok in de winterstop naar het Belgische Esperanza Pelt.

Nieuwe doelman
De opvolger van Rick van der Leest is al binnen. Alessio Budel sluit volgend seizoen aan bij de selectie. De 21-jarige doelman komt over van de amateurs van NEC. Daarvoor speelde hij bij Go Ahead Eagles en in de jeugd van NEC en Ajax. Hij begon bij Spero.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant