Een voorbeeld van de nieuwe situatie op de N264.
Een voorbeeld van de nieuwe situatie op de N264. Foto: brabant.nl

Digitale informatiebijeenkomst over ombouw rotondes N264

Verkeer en vervoer 2.385 keer gelezen

UDEN | Op donderdag 17 maart vindt er een digitale informatiebijeenkomst plaats over de ombouw van de rotondes op de N264 bij Uden. In dit project werkt de provincie Noord-Brabant samen met de gemeente Maashorst aan het verbeteren van de verkeersafwikkeling op en de leefbaarheid langs de N264. Hierin wordt ook het asfalt verbeterd op het traject tussen de A50 en rotonde Oudedijk.

De drie huidige rotondes worden omgebouwd tot kruispunten met intelligente verkeerslichten. Het gaat om de rotondes vanaf de A50 tot en met het kruispunt Velmolenweg.

Bijeenkomst
Witteveen+Bos is sinds afgelopen zomer in opdracht van de provincie gestart met de contractvoorbereiding van het deelproject N264.33 Uden. De eerste stappen zijn inmiddels gezet en nu worden de eerste bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de informatieavond van 17 maart worden geïnteresseerden geïnformeerd over de stand van zaken van het project, worden de ontwerpen en plannen nader toegelicht en krijg je een doorkijk naar de planning van de realisatie. De informatieavond vindt online plaats, start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Aanmelden
Om deel te kunnen nemen aan deze avond moet je je aanmelden, door voor 13 maart een e-mail te sturen naar N264Uden@brabant.nl. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant