Tijdens het concert komen er dan ook verschillende muziekstijlen voorbij. (foto: Paul Tolenaar)
Tijdens het concert komen er dan ook verschillende muziekstijlen voorbij. (foto: Paul Tolenaar)

Nieuwe datum benefietconcert Orkest Koninklijke Luchtmacht

Kunst en cultuur 419 keer gelezen

UDEN | Het Orkest Koninklijke Luchtmacht komt op 10 maart weer naar Markant. Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van het Orkest, geven ze in hun speciale benefietvoorstelling ‘Meet the Orchestra’ een inkijk in de wereld van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. De voorstelling zou eerst plaatsvinden in november 2021 maar werd verzet naar deze nieuwe datum.

Van kind tot professioneel musicus, van musicus tot lid van een militair orkest, van militair ceremonieel tot grootse concerten op festivals, de verschillende instrumenten en secties uitgelicht, de samenwerking met artiesten, wat gebeurt er backstage...Het orkest heeft na dit optreden geen geheimen meer! Het benefietconcert is georganiseerd door een unieke samenwerking tussen Vliegbasis Volkel en Rotary Uden. Dave Lusthof, voorzitter Rotary, vind het benefietconcert erg belangrijk: ” We zouden in december van 2021 kinderen meenemen naar het kerstcircus. Dat heeft, net als het benefietconcert, door corona niet plaats kunnen vinden. Dat uitje in de kerstperiode willen we toch laten plaatsvinden. Met dit benefietconcert zorgen we samen met de bezoekers ervoor dat we 800 kinderen in de kerstvakantie van 2022 een leuke dag kunnen geven. We hebben nog 70 kaarten beschikbaar en we gaan voor een uitverkocht Markant. Het zou dan ook geweldig zijn als er nóg meer Udenaren naar het concert komen.”

Kaarten
Geïnteresseerden kunnen een kaartje kopen via de website van Markant: markantuden.nl. Een ticket kost 27,50 euro. De aanvang is 19.45 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant