Daan en Tom.
Daan en Tom.

Daan de Klijn opnieuw prins van jeugdcarnavalsvereniging C.V. Rattus

Carnaval Carnaval 1.292 keer gelezen

UDEN | Daan de Klijn is ook dit carnavalsseizoen de trotse prins van de Udense jeugdcarnavalsvereniging C.V. Rattus. Na twee jaar van carnavalsdroogte is hij ontzettend blij dat hij in 2022 opnieuw de scepter mag zwaaien. De 22-jarige Udenaar wordt bijgestaan door zijn adjudant Tom van Moorsel.

Na twee moeilijke jaren voor de Udense jeugd is Daan dankbaar dat het feest eindelijk weer losbarst. Hij wil zijn leeftijdsgenoten dan ook een prachtige carnaval bezorgen: “We weten dat deze carnaval voor de Udense jeugd extra speciaal is. Na twee heftige jaren mogen we eindelijk weer met zijn alle feest vieren. Hier is iedereen zó aan toe. We gaan er dan ook alles aan doen om met C.V. Rattus de Udense jongeren een onvergetelijke carnaval te bezorgen.”

Programma C.V. Rattus
In korte tijd heeft C.V. Rattus een mooi programma voor de Udense jeugd in elkaar geknutseld. Vrijdag wordt er afgetrapt bij Ons Caffeej met een feest in de tent, waarna de vereniging op zondag de bevriende carnavalsverenigingen in de regio bezoekt. Op maandag organiseert de jeugdcarnavalsvereniging een ware biercantus in Ons Caffeej. Deze was afgelopen zondag binnen precies 2 minuten en 48 seconden uitverkocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant