De radio dj Gerard Ekdom. (foto: Jesaja Hizkia)
De radio dj Gerard Ekdom. (foto: Jesaja Hizkia)

Back To The Disco komt met Gerard Ekdom naar Uden

Kunst en cultuur 1.301 keer gelezen

UDEN | Theater Markant staat op vrijdag 18 maart in het teken van Back To The Disco. Stap mee in de tijdmachine naar de gouden jaren 70’s & 80’s. Niemand minder dan Gerard Ekdom zal het publiek dan met z’n optreden muzikaal regelrecht terugvoeren naar de discotijd. Alle seinen staan op groen de komende weken dus kijkt de organisatie uit naar deze avond. 

Gerard Ekdom is al jaren één van de populaire radio dj’s (en ook op tv) van Nederland. Bekend van zijn programma ‘Ekdom In De Morgen’ tussen 06.00 tot 10.00 uur op Radio 10 en daarvoor jaren op Radio 2 en 3FM. Verwacht een geweldige show tijdens deze editie van Back To The Disco met Gerard Ekdom en het disco dj team. Wie loopt er nu niet warm van discokanjers als Let’s Blame It On The Boogie, Relight My Fire, Dancing Queen en Billie Jean?

Tickets
Dat de sympathieke DJ en Dokter Pop ook in Uden ongekend populair is, blijkt uit de verkoop. Sinds een paar weken is de verkoop gestart en meer dan 70 procent is al verkocht. Zorg daarom dat je snel tickets aanschaft, voordat het te laat is. Tickets zijn te koop via www.backtothedisco.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant